6/28/2013

I luv u Bangkok♥

 
  En jaksanu laittaa sellast kauheet pitkää pötköö niit kuvii niin päätin tehä tommosen videon tuli aika pitkä ku vähä innostuin ja olis pitäny laittaa noi kuvat menee vähä nopeemmin mut kattokaa ees alkuu:)
Mun kamera♥ Nikon D5200
Ostin kuitenki tälläsen pikkulaukun.

Moiij,
Taas suomessa. Nyt tietsikan ääressä istuu vaan kymmenen kertaa iloisempi ihminen kuin lähtiessä. Ainut mikä harmittaa on se et oltiin Bangkokissa niin vähän aikaa, että en ehtiny löytää ittelleni koululaukkua. 
 
Kaks viikkoo sitte perjantaina siis lähettiin lentokentälle etsimään seikkailuja Thaimaasta, Vietnamista ja Kambodzhasta. Lentokentällä eka odotettiin tunti et saatiin matkalaukut sisään ja sit tuliki kiire. Vedettiin ihan pokkana koko turvatarkatus jonon ohi ekoiks. Sen jälkeen vedettiin joku ihmeen lentokenttä marathon portille ja sit me oltiinki siel etuajas. 
 
Perillä meil oli yks päivä Bangkokissa. Ehdin löytää ittelenni täydellisen kameran ja tuli suunnilleen satasen halvemmaks ku suomes, vaikka eihän se mua liikuta ku "pappa betalar" eli isi makso. Sit seuraava aamuna me lähettiin bussilla Kambodzhaan. Siellä mentiin johonki ihmeen temppelikylään. Temppelit oli sellasii kauheen isoi tylsii kivi kasoja. Ja meijän piti jostain ihmeen syystä kiertää jokanen temppelin joita oli joku viis ihan toistensa kopioita. Ja isolla tarkotan niinku et ne oli sellasii 500m x 500m. Siellä oltiin kaks päivää, kolme yötä. Sit lähettiin Kambodzhan pääkaupunkiin phon penhiin (en tiiä miten kirjotetaan).Iha kauheen tylsä kaupunki. Siellä onneks vaan yks päivä ja sit veneellä vietnamiin.
Vietnamissa yks yö jossain random hotelissa keskellä ei mitään ja sit toinen yö sen pääkaupungissa Ho chi min cityssä. Se oli ihan kiva paikka tosin siellä kaupat oli joko jotain huippu Diorin kauppoja tai sit sellasii inhottavan kuumia ja halpoja marketteja täynnä kaiken maailman feikki krääsää.
Sieltä sit lento takas bangkokiin shoppailemaan ja käymään vielä parissa vähän uudemassa temppelissä. Lentomatkalla takas oli sit aika pomppusta tai yhes vaihees alko jo pelottaa ku se veti iha ku ois jossain vuoristoradas, mut onneks ei mitään sattunu.
Matkalla totesin: "Thaimaalainen ruoka ei oo mun makuun." ja "Thaimaalaiset on mestareita sähläämisessä. Esim. Unohtaa ruokatilauksen ravintolassa tai tuo pääruuan enne alkuruokia."
♥Meri

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja noi kuvat ja aivan ihana blogi muutenkin c: rakastan tota banneria!

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista