1/26/2014

I wanna be free, I wanna just live

Moijj,
Tällä viikolla on tapahtunut kaikenlaista joten nyt tulee tälläne viikon kertaus. Eli alotetaan maanantaista, jolloin oli normaalisti koulua ja sen jälkeen käytiin Ainon kanssa starbucksissa, kun Aino sai mut sinne raahattua.
    Tiistaina olin kipeenä kotona, mutta keskiviikkona menin taas kouluun jossa normaali päivä. Koulun jälkeen mentiin taas starbucksiin ja nyt myös mäkkäriin, mutta nyt sen takia, koska meillä oli sitten viideltä Helsingissä semmone taidenäyttely. 
      Torstaina normaali päivä koulussa. Illalla meillä oli partio kokous, joka lopetettiin sitten varttii aikasemmin, koska sieltä lähdettiin sitte suoraan Helsinkiin. Siellä meillä oli sitten semmoset partio"bileet". Siellä oli soittamassa osan aikaa Kuningasidea ja muuten joku dj. Ne loppu kymmeneltä. 
     Perjantaina taas normaali koulupäivä (taisin sanoa noin joka päivästä paitsi tiistaista). No sen jälkeen käytiin Pilvin, Ainon, Alyssan ja Lauran kanssa mäkkärissä. En tiedä miksi, mutta teki vaan mieli. Tällä viikolla ei ollu mitään terveellistä elämää varsinkaan, kun mäkkärin jälkeen käytiin Pilvin, Ainon ja Alyssan kanssa kaupassa ostamassa herkkuja 13 eurolla, koska he tulivat yöksi meille. 
    Lauantaina lähettiin sitte puolen päivän jälkeen laskettelee peuramaalle. Oli hauskaa. Sunnuntaina vaan laiskottelin ja siivoilin, koska en jaksanu tehä mitään.

♥Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti