9/24/2013

I was never sure of a God before. But I know he must exist. He created this...




Oon aika ninja. (ei oo ainakaa laitettu menee väärinpäim tai mitää)

Moijj,
Oon ollu nyt pari päivää vähä kipee, mut en niin kipee et oisin jääny koulusta pois, joten nyt on pitäny kärsii vielä tossa meidän ihanassa homekoulussa. Tän viikon tortaiks on luvattu räntäsadetta. Tänäänki oli jo tarpeeks kylmä. Tuli täs vaan mielee ku viime keväthän oli puolet lyhyempi ku normaalisti niin tuleekohan nyt syksystäkin joku ennätys lyhyt ku lumi tulee jo syyskuus. No kuitenki toi on vaan räntää ja sulaa varmaan yhessä päivässä.

Tänään kuitenki ihan normaali päivä. Aamupäivä viherlaaksossa ja iltapäivä ala-asteella. Se tekee kyllä hyvää jaloille ku eka syö liian pitkään ja sitte vetää sellasen kunnon spurtin rastaalan ala-asteelle pyörällä.

Kuvat ovat tuloksia, mun ja Ainon lauantain "kuvausretkestä". Onnistuneita ei oikeen ollu, mut tos jotain.

♥Meri

2 kommenttia:

  1. ihana tää sun blogi! Etin sellasta ohjetta kun miten saisin keskitettyä ton päivämäärän? Löysin sun blogista sellasen ohjeen, ja sain keskitettyä otsikon, mut en päivämäärää enkä kommenttiboxii. Onko ne koodit jotenkin muuttunu tai jotain? Pystyisitkö auttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko et ne ois mitenkään muuttunu, mutta kun liität useita koodeja sinne jätä aina koodien väliin rivi tyhjää. Muuten en osaa auttaa.

      Poista